Днес с Влади след голям дебат,прилично бира и картофи решихме!! Срещата на ГТВ ще се състои на 30.05.09г в кв. Модерно Предградие ул. Справедливост 3 от 18.00ч. Присъствието на автомобили е нежелателно с цел сигурност!! Поканват се всички водачи на ГТВ от цялата страна,може и с жените си. Ще помоля Влади да направи темата Важна до деня на срещата!! Благодаря.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Среща на ГТВ
Collapse
X
-
Браво за организирането на срещата, просто за пореден път се убеждавам, че бирата само може да помогаАко до тогава не ми излезе нещо непредвидено, то ще се радвам да дойда и да се запозная с колегите, които имат GTV-та. Но все пак сигурно ще дойда с колата, че не ми се пътува с автобус.
Alfa Romeo 156 2.0Т.S
Lancia Libra 1.9JTD - EX
Alfa Romeo GTV V6 TURBO - EX
-
Мдааа и да споделя, че биреният кран работи мнооооОООооого добре)) перфектна срудена биричка
няма таково дворче друго...чешма, барбекю до нея, до нея вграден бирен кран със охлаждане и каменно корито за охлаждане на бутилки...как да си тръгне човек
)) там ще е срещата
)) дано да е готино времето и да се видим с кеф
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениеМдааа и да споделя, че биреният кран работи мнооооОООооого добре)) перфектна срудена биричка
няма таково дворче друго...чешма, барбекю до нея, до нея вграден бирен кран със охлаждане и каменно корито за охлаждане на бутилки...как да си тръгне човек
)) там ще е срещата
)) дано да е готино времето и да се видим с кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщениеМного добре, ама нема ли да събираме пари за мравка и бира или всеки да носи на място.
Миналата година беше перфектно барбекюто
Ако той е ок с идеята, по-добре да му дадем всеки по равно пари за покупките и така.
Но винаги може и да се носи. Няма да се връща я))
Само да се събереме повече, че да се повеселим, че тея наште коли не се развалят и не може да се засечем по сервизите)))
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщениеНещо малко народ ми се струва ще бъдем!!sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщениеНещо малко народ ми се струва ще бъдем!!
Comment
-
За мое огромно съжаление няма да мога да дойда днесМомчета много ми се искаше да се видим и да се запознаем, но след 30 мин тръгвам за Видин и ако се върна по-навреме, може и да дойда ако стоите до по-късно де? Иначе ви желая приятно изкарване и дано се съберете повече хора и да има яко
и
Alfa Romeo 156 2.0Т.S
Lancia Libra 1.9JTD - EX
Alfa Romeo GTV V6 TURBO - EX
Comment
-
Здравейте колеги! От скоро съм пилот на GTV и искам да ползвам темата да питам къде и кога има сбирки в ПЛОВДИВ на GTV-та?
И още нещо - къде в същия град има добри майстори на GTV-та?
БлагодаряLast edited by dimitar_tod82; d.m.y г., 22:28.
Comment
Comment